Ghidul – Cum să NU mai țipi la copii – pagina prezentare

Un e-book de 40 pagini pe care îl poți citi în confortul casei tale

Știai că jumătate din motivele pentru care ajungi să țipi la copii nu au de fapt legătură cu ei?

Motivele pentru care un părinte ajunge să țipe la un copil au legătură fie cu trecutul părintelui și modul cum a fost el crescut, fie cu problemele vieții curente – stres, oboseală.

Cealaltă jumătate din motive au legătură cu lipsa abilităților și strategiilor părinților de a rezolva conflicte, probleme sau inabilitatea de a face cereri în mod adecvat copiilor.

Ghidul îți oferă strategiile și tehnicile de care ai nevoie pentru a rezolva aceste lucruri și pentru a restabili relația de colaborare cu ai tăi copii.

Ai țipat deja la copii și te simți vinovat pentru asta?

Îți pot spune că există o rezolvare și pentru acest lucru. Ghidul îți va oferi o minunată tehnică de a repara efectele țipatului și de a restabili conectarea cu ai tăi copii. Acest lucru nu va fi benefic doar pentru ei, ci și pentru tine, pentru că te va ajuta să realizezi că orice greșeală poate fi reparată și remediată.

Urmărește emisiunea de mai jos pentru a afla mai pe larg despre ce este vorba în ghid și cum te poate ajuta el să readuci liniștea în familie:

Educatie pentru viata – Tonul face muzica – invitat: Romelia Dragnea – 28.11.2017

Cum să NU mai țipi la copii

Ghid pentru părinți – e-book

40 pag.

Preț: 39 lei*

*După ce apeși butonul Cumpără acum, vei fi redirecționat spre pagina de procesare a plății. După ce vei efectua plata vei fi redirecționat/ă către o pagină de pe care vei putea descărca ghidul direct. 

“De obicei un părinte ajunge să țipe la copii atunci când în interiorul lui apare o emoție precum furia, enervarea, iritarea sau teama. O persoană care simte una sau mai multe din aceste emoții are șanse mult mai mari să țipe la altcineva decât o persoană care este calmă și liniștită.

Acest lucru se întâmplă din cauza unor modificări din chimia creierului. Atunci când apare o emoție precum furia sau frica, creierul intră în stare de alertă și are 3 variante de acțiune: fugi, luptă sau îngheață. Creierul percepe situația ca amenințatoare și eliberează adrenalină. În acel moment, partea cognitivă, adică cortexul prefrontral se “închide” pentru a lăsa loc sistemului limbic, care este depozitul instinctelor (implicit și al instinctelor de apărare), să acționeze.”    Romelia Dragnea, “Cum să nu mai țipi la copii”