Cum cumpăr? Cum plătesc? Informații utile

Puteți achiziționa produsul dorit apăsând butonul “Cumpără acum”, aferent fiecărui produs în parte. Veți fi apoi redirecționați către pagina care va procesa plata în condiții de siguranță.

După efectuarea plății vi se va cere adresa de e-mail pe care doriți să primiți materialul cumpărat. Adăugarea acestei adrese va echivala și cu abonarea dvs. la site-ul www.romeliadragnea.ro. Vă puteți dezabona oricând de pe acest site folosind butonul Unsubscribe din josul e-mai-urilor tip newsletter pe care le veți primi.

Dacă doriți factură, va rog să trimiteți toate informațiile necesare emiterii acestei facturi, conform cu legislația în vigoare la adresa de e-mail romeliadragnea@yahoo.com, aceasta vi se va elibera în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la primirea e-mailului de cerere.

Modalități de plată:

www.romeliadragnea.ro vă oferă posibilitatea plății online cu cardul prin MobilPay, în condiții de siguranță deplină. Plata online cu cardul este o metodă sigură deoarece datele cardului sunt securizate și criptate. www.romeliadragnea.ro nu solicită utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare informații confidențiale, date despre conturile bancare sau parole personale. În cazul în care utilizatorul divulgă aceste informații unor terți, responsabilitatea acestor acțiuni este în totalitate a utilizatorului. În cazuri de divulgare a informațiilor confidențiale, utilizatorul nu poate ține răspunzător pe www.romeliadragnea.ro sau Woodcrafting & Smart Design S.R.L. pentru niciun fel de prejudiciu.

Not keeping data: Datele cardului de plata al clientului/ utilizatorului/ cumpărătorului nu vor fi accesibile şi nici nu vor fi stocate de către www.romeliadragnea.ro, ci doar de către instituţia de autorizare a tranzacţiei sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei entitate clientul/ utilizatorul/ cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor şi vânzărilor în tranzacţii sigure pe Internet. Această măsură de siguranţă presupune redirecţionarea utilizatorului în momentul efectuării plăţii pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deţinător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacţie online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

Pentru efectuarea plăţii vei introduce numărul cardului tău, dată expirării şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripţionate pe bandă de pe verso, ce conţine şi semnătură ta).

Drepturi de autor

Drepturile de autor pentru toate informațiile disponibile în format digital pe www.romeliadragnea.roaparțin în totalitate Woodcrafting & Smart Design S.R.L

Pot distribui mai departe conținutul la care am acces?

Conținutul, așa cum este prezentat și oferit nu poate fi furnizat mai departe. Orice acțiune care încalcă drepturile de proprietate întelectuală, conform legislației în vigoare este sancționată.